Header Image
Acasa / Echipa noastra

Echipa noastra

Asigest Broker face parte dintr-un grup internațional, independent, fondat în Italia în urmă cu mai bine de 30 de ani, având o echipă de peste 700 de profesioniști.

Asigest Broker oferă consultanță și servicii în domeniul asigurărilor cu cei peste 200 de angajați și parteneri, atât prin unitățile proprii la nivel național cât și prin cele ale partenerilor săi. Menținerea în topul brokerilor pe segmentul de asigurări corporate dar și dezvoltarea continuă a rețelei de parteneri, ne ambiționează zi de zi  să ramânem o echipă puternică și motivată.

Istoria Asigest începe în România în anul 1994, având ca scop principal acordarea de consultanță în domeniul asigurărilor pentru investitorii străini, care demarau afaceri în România. Membrilor fondatori ai Asigest Broker, cu expertiză în asigurări și experientă vastă în piețele cu tradiție din domeniu, li s-a alăturat un avocat specializat în drept comercial.  Așa am început. Printre primii noștri clienți a fost o fabrică de mobilă și rețeaua de benzinarii AGIP, iar colaborarea cu aceștia a fost una durabilă, de peste 10 ani.

În cei aproape 30 ani de activitate sunt câteva momente care ne-au marcat existența. De exemplu, anul 1997 ne-a adus colaborarea cu RELAD, o colaborare impresionantă prin volumul de business și experiențele atrase. Mai departe, un alt moment marcant a fost parteneriatul cu CEFIN (Iveco) și intrarea noastră pe piața de retail în anul 2013, când am  început dezvoltarea rețelei la nivel național.

În prezent compania Asigest Broker se mândrește că este parte a Asigest Holding, un broker de asigurare internațional și independent, cu sediul central în Biella – Italia și cu sucursale în șase țări europene.

Dar nu a fost mereu ca astăzi. Cel mai dificil moment din istoria noastră este legat de criza financiară din 2008, moment pe care l-am depășit numai datorită intrării pe piața de retail, acțiune în urma căreia a rezultat o stabilizare a portofoliului de clienți. La polul opus, credem că cea mai importanta realizare a noastră de până acum este menținerea în topul brokerilor pe segmentul de asigurări corporate. În 2017, am intermediat prime de circa 20 milioane de Euro, rezultat care ne-a plasat între locurile 15 și 20.

25

ani EXPERIENȚĂ

400

PROFESIONIȘTI

17

Distincții

40

parteneriate

Vreau să aflu detalii


    Top