Acasa / Parteneri / Afilieri

Afilieri

PRBAR

PRBAR - Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare - fondat in decembrie 2016, fiind prima organizatie patronala din domeniu. PRBAR acumuleaza in 2017 o cota de peste 40% din industria romaneasca de intermediere. Asigest este unul din Membrii Fondatori.

UNIBA

UNIBA - retea internationala, in peste 120 de tari din intreaga lume, formata din brokeri independenti, infiintata in 1987, acorda suport in colaborarea dintre brokerii de asigurare, in parteneriate cu brokerii de reasigurare si Lloyd’s Syndicates. UNIBA - acorda acces membrilor retelei la pietele internationale de asigurari. Asigest este membru afiliat incepand cu anul 2000 si partener exclusiv pentru Romania.

UnisonSteadfast (unisonBrokers)

UnisonSteadfast (unisonBrokers) infiintat in anul 2005, ofera companiilor care operează pe plan internațional solutii de asigurare independente din intreaga lume printr-o rețea de 210 brokeri de o inalta competenta si un profesionalism excelent în Europa, America, Asia, Africa și Oceania. Asigest este membru afiliat din 2014.

Vreau sa aflu detalii


    Top