Header Image

Sanatate

Atunci cand te confrunti cu o problema serioasa de sanatate, analizele medicale, tratamentele si/sau spitalizarea presupun cheltuieli care pot destabiliza orice buget. Costurile mari nu sunt, insa, singurele piedici ridicate de sistemul sanitar de stat. Lipsa medicamentelor si/sau gradul scazut de compensare a acestora, lipsa aparaturii performante, conditiile deplorabile din multe spitale, programarile tarzii cauzate de penuria de specialisti si, implicit, listele interminabile de asteptare sunt alte cateva obstacole pe care orice pacient le intalneste in sistemul sanitar de stat din Romania.

In aceste conditii, nu este de mirare ca, in ultima perioada, asigurarile private de sanatate au devenit din ce in ce mai populare în randul romanilor. Flexibilitatea unei asigurari private de sanatate ofera multiple avantaje. Printre acestea, gestionarea mai ușoara a cheltuielilor medicale, dar si accesul facil la mai multe clinici private si spitale de stat din orice zona a tarii, nu doar din orasul de resedinta, dar si din strainatate. In plus, timpul economisit si posibilitatea de a trece de la un furnizor de servicii medicale, la altul reprezinta alte avantaje incontestabile ale unei polite private de sanatate.

Ca sa intelegi mai bine cum functioneaza asigurarea de sanatate privata, iti oferim cinci motive care sa te convinga de importanta ei:

Beneficiezi de tratamente si consultatii in sistemul medical privat

Prin asigurarea de sanatate ai posibilitatea sa alegi clinici medicale private pentru serviciile medicale de care ai nevoie.

Iti alegi furnizorul medical dintr-o retea extinsa

Asigurarea medicala iti pune la dispozitie mai multe puncte de acces prin intermediul unei retele de furnizori extinsa in toata tara. In cazul in care optezi pentru o clinica in afara retelei de furnizori pusa la dispozitie de asigurator, ai posiblitatea sa optezi pentru procedura de rambursare.

Economisesti prin acoperirea costurilor

Asigurarea de sanatate acopera cheltuielile pentru sanatate. Fie ca ai nevoie de un serviciu medical necostisitor sau unul foarte scump, in functie de tipul de asigurare, aceasta poate acoperi cheltuielile integral sau partial

Acoperire valabila ori de cate ori este necesar

Problemele de sanatate pot sa apara oricand. Serviciile medicale acoperite de asigurare sunt acoperite ori de cate ori este necesar si sunt recomandate de un medic specialist.

25

ani EXPERIENTA

400

PROFESIONISTI

17

Distinctii

40

parteneriate

Vreau sa aflu detalii


    Top