Header Image

Sanatate

Atunci când te confrunți cu o problemă serioasă de sănătate, analizele medicale, tratamentele și/sau spitalizarea presupun cheltuieli care  îți pot destabiliza bugetul. Costurile mari nu sunt, însă, singurele piedici ridicate de sistemul medical de stat. Lipsa medicamentelor și/sau gradul scăzut de compensare a acestora, lipsa aparaturii performante, condițiile precare din multe spitale, programările târzii cauzate de lipsa de specialiști și, implicit, listele interminabile de așteptare sunt alte câteva obstacole pe care orice pacient le întâlnește în sistemul sanitar de stat din România.

În aceste condiții, nu este de mirare că, în ultima perioadă, asigurările private de sănătate au devenit din ce în ce mai populare în rândul românilor. Flexibilitatea unei asigurări private de sănătate oferă multiple avantaje. Printre acestea, gestionarea mai ușoara a cheltuielilor medicale, dar și accesul facil la mai multe clinici private și spitale de stat din orice zonă a țării, nu doar din orașul de reședință, dar și din străinătate. În plus, timpul economisit și posibilitatea de a trece de la un furnizor de servicii medicale, la altul reprezintă alte avantaje incontestabile ale unei polițe private de sănătate.

Ca să înțelegi mai bine cum funcționează asigurarea de sănătate privată, îți oferim cinci motive care să te convingă de importanța ei:

Beneficiezi de tratamente și consultații în sistemul medical privat

Prin asigurarea de sănătate ai posibilitatea să alegi clinici medicale private pentru serviciile medicale de care ai nevoie.

Îți alegi furnizorul medical dintr-o rețea extinsă

Asigurarea medicala îți pune la dispoziție mai multe puncte de acces prin intermediul unei rețele de furnizori extinsă în toată țara. În cazul în care optezi pentru o clinică din afara rețelei de furnizori pusă la dispoziție de Asigurător, ai posibilitatea să optezi pentru procedura de rambursare.

Economisești prin acoperirea costurilor

Asigurarea de sănătate acoperă cheltuielile pentru sănătate. Fie ca ai nevoie de un serviciu medical necostisitor sau unul foarte scump, în funcție de tipul de asigurare, aceasta poate acoperi cheltuielile integral sau parțial.

Acoperire valabilă ori de cate ori este necesar

Problemele de sănătate pot să apară oricând. Serviciile medicale acoperite de asigurare sunt acoperite ori de cate ori este necesar și sunt recomandate de un medic specialist.

25

ani EXPERIENȚĂ

400

PROFESIONIȘTI

17

DistincȚii

40

parteneriate

Vreau să aflu detalii


    Top