Header Image
Acasa / Parteneri / Asiguratori

Asiguratori

ABC Asigurari Reasigurari SA

Unul din obiectivele ABC Asigurari Reasigurari S.A. este de a fi asiguratorul de incredere al societatilor de constructii - montaj care opereaza in Romania furnizand servicii de asigurare la preturi competitive si dezvoltand parteneriate reciproc profitabile.

AGRA ASIGURARI

Prin dezvoltarea permanentă a paletei de produse ofera asiguraților lor cele mai bune soluții pentru prevenția efectelor climatice. Culturile agricole se asigură primar împotriva grindinei, apoi suplimentar împotriva înghețului, furtunii, ploii torențiale și a secetei.

Allianz-Țiriac

Bazele fundaţiei actualei afaceri Allianz-Ţiriac Asigurări au fost puse in anul 1994, odata cu infiintarea societatii Asigurări "Ion Ţiriac" SA (ASIT). Pornind de la zero, compania s-a instalat repede in fruntea ierarhiei operatorilor privati de asigurari.

Allianz-Tiriac Unit

Cu o experienta de aproape 200 de ani in domeniul asigurarilor, este asiguratorul ales de peste 3.5 millioane de clienti, gestionand un portofoliu de active de peste 22 miliarde Euro.

Asirom

De peste 20 de ani, ASIROM este compania de asigurari traditionala a romanilor, oferindu-le acestora siguranta si confortul de care au nevoie, definind permanent tendintele pietei locale a asigurarilor.

Asito Kapital

Principiile care definesc Asito Kapital in relatia cu clientii sunt profesionalismul, flexibilitatea, operativitatea, transparenta, inovatia si cel mai important, grija pentru clienti. Ne-am infiintat in iulie 1998 sub umbrela Lukoil.

AXERIA IARD SA Lyon

AXERIA IARD SA Lyon – Sucursala Bucuresti este o sucursala a companiei Axeria IARD. Forma de organizare: Sucursala, in baza dreptului de libera stabilire. Activitatea principala: 6512 – Alte activitati de asigurari (exceptand asigurarile de viata) Numar inmatriculare la Registrul Comertului: 44552384 Adresa: Bucuresti, Sectorul 1, Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Nr. 1A, Etaj II, cod 013811

Bupa International

BUPA International, parte a Grupului BUPA, principala casa de asigurari private de sanatate din Marea Britanie, ofera asigurari de sanatate internationale in intreaga lume de peste 35 de ani, iar in Europa Centrala si de Est din 1996. Folosind experienta si resursele accumulate, Grupul BUPA asigura in prezent peste 10 milioane de persoane apartinand a 115 nationalitati in mai mult de 190 de tari din intreaga lume. Asigurarile acopera atat persoane ce muncesc in alta tara decat cea de resedinta ("Expat"), precum si cetateni ai unor tari in care sistemul national de sanatate nu se dovedeste satisfacator, precum Romania.

Coface

Lider mondial in asigurarea de credit, Coface ajuta de cel putin 70 de ani la dezvoltarea companiilor si contribuie la sustenabilitatea acestora in intreaga lume.

Colonnade Insurance S.A.

Colonnade Insurance S.A. (Colonnade) este o societate de asigurări non-viață din Luxemburg, deținută complet de grupul financiar Fairfax și înființată pentru o expansiune strategică a asigurărilor Fairfax în Europa Centrală și de Est.

Euler Hermes

Euler Hermes este lider mondial in asigurarea creditelor comerciale, cu o cota de piata de 34,9%, avand peste 6000 de angajati in peste 50 de tari.

Euroins

O traditie ce-si are inceputurile in 1994, Euroins reprezinta acum, pe piata asigurarilor din Romania, o prezenta notabila ce combina dimensiunea sociala a actului de vanzare de asigurari cu dimensiunea umana.

Compania de Asigurări Reasigurări EXIM Romania

Compania de Asigurări Reasigurări EXIM Romania s-a constituit ca o entitate profesionista, specializata in asigurarea riscurilor financiare, atat pentru operatiunile de export cat si pentru operatiunile comerciale interne.

GARANTA ASIGURARI

GARANTA ASIGURARI a fost constituita in octombrie 1997, avand ca principal actionar Compania elena de asigurari ETHNIKI, liderul pietei de asigurari din Grecia cu o experienta de peste 100 de ani in domeniu.

Generali Group

Doua secole de experienta in servicii financiare si de asigurare iti pot oferi certitudinea ca prin Generali beneficiezi de protectia optima pentru tine si bunurile tale.

Gerroma

Infiintata in anul 1995 ca societate cu raspundere limitata, si-a inceput activitatea in semestrul I al anului 1996, ulterior transformandu-se in societate pe actiuni. In activitatea ei, vine in sprijinul nevoilor din ce in ce mai exigente de asigurare a clientilor, operatorilor de transport si turism si nu numai, preocupandu-se in permanenta de diversificarea portofoliului de produse de asigurare. Specialistii societatii raspund cu profesionalism si promptitudine solicitarilor cele mai exigente in legatura cu produsele de asigurare oferite.

Grawe România

Grawe România este parte a Grupului financiar international Grawe, beneficiind de experienta celor peste 180 de ani de existenta ai acestuia. Lunga noastra traditie in domeniul asigurarilor ne-a permis sa ne construim un portofoliu diversificat de clienti.

Groupama

Groupama, o companie multinationala de origine franceza, si-a consolidat prezenta in Romania prin achizitia a trei companii. Principiile de baza dupa care se ghideaza Groupama sunt Proximitate, Responsabilitate si Solidaritate.

HELLAS Direct

Eurolife ERB Romania

Eurolife ERB Romania este o companie de top in industria de profil, cu o experienta de peste 10 ani pe piata locala. Compania acopera un portofoliu complex de riscuri, atat pentru clientii persoane fizice, cat si juridice: asigurari de viata, asigurari de invaliditate, asigurari de somaj, asigurari de imobil, asigurari de accidente, raspundere civila, unit-linked.

Grupul Mondial Assistance

Grupul Mondial Assistance (parte a grupului Allianz) este liderul mondial in asigurari de calatorie, activitati de asistenta medicala, tehnica, precum si servicii clienti. Grupul ofera partenerilor sai solutii inovatoare si de incredere, precum si o consiliere rapida pe intreg parcursul procedurii, oricand si oriunde in lume.

OMNIASIG VIG

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezentă pe piaţa asigurărilor din România încă din 1995. Cota de piaţă, portofoliul de clienţi şi produse, garanţia serviciilor de despăgubire confirma poziţia de top pe care OMNIASIG Vienna Insurance Group o ocupă astăzi în România.

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) este o societate de asigurare-reasigurare, cu capital privat, formată prin asocierea societăților de asigurare pentru încheierea de asigurari obligatorii de locuință, în conformitate cu prevederile Legii nr. 260/2008. PAID s-a constituit ca societate de asigurare în luna noiembrie 2009, prin efortul comun al societăților de asigurare si acționarilor PAID.

Grupul SIGNAL IDUNA

Grupul SIGNAL IDUNA s-a format în 1999, prin reunirea a doua companii cu experienta de peste 100 de ani. Pe piata din Romania este prezenta din 2008 oferind pachete complete de asigurari de sanatate, de viata si de accidente.

UNIQA Asigurări

UNIQA Asigurări a devenit membra UNIQA Group Austria, odata cu preluarea la finele anului 2008 a companiei UNITA, prima companie cu capital privat din Romania.

Vreau sa aflu detalii


    Top