Acasa / Noutăți / Link-uri utile

Link-uri utile

Ca urmare a notificarii ASF 7932/ 27.09.2021 si in conformitate cu prevederile Legii 132/2017, Asigest Broker vine in intampinarea Dvs. in vederea consilierii Clientilor cu risc ridicat (definitii conform Art 2, Alin 5 din Legea 132/ 2017) cu privire la posibilitatea acestora de a se adresa BAAR, https://www.baar.ro/asigurati-cu-risc-ridicat/.

In situatiile prezentate, Clientii cu risc ridicat  trebuie sa li se aduca la cunostinta faptul ca se pot adresa BAAR pentru incheierea contractelor de asigurare RCA, iar daca acestia opteaza pentru aceasta varianta sa fie indrumati sa urmeze urmatorii pasi:

  1. Sa completeze Formularul de cerere oferta (vezi document atasat) si sa-l trimita insotit de documentele justificative indicate in acesta, la Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania prin una dintre urmatoarele modalitati: email: riscridicat@baar.ro | fax: 004 021 319 13 01| posta: str. Vasile Lascar nr. 40 – 40 bis, et. 6, sect. 2, Bucuresti, cod postal 020502
  1. Dupa depunerea cererii si a documentelor justificative, solutionarea dureaza maximum 20 de zile, timp in care:
    • BAAR verifica daca cererea  este admisibila si va comunica rezultatul verificarii;
    • Daca se incadreaza in categoria de asigurat cu risc ridicat, BAAR va comunica prima de asigurare si asiguratorul la care poate incheia contractul de asigurare. Contractul se poate incheia in termen de 10 zile de la comunicare.
 
Pentru mai multe detalii va rugam accesati https://www.baar.ro/asigurati-cu-risc-ridicat/!

ASF Romania

ASF Romania - Baza de date CEDAM

FGA - Romania

BAAR
logo asigur

1asig.ro - Totul despre asigurari

Vreau sa aflu detalii


    Top