Acasa / Parteneri / Colaboratori / Asistenti in brokeraj

Asistenti in brokeraj

Din anul 2013, Asigest Broker a dezvoltat o retea nationala de asistenti in brokeraj. Astfel prin birourile proprii si reteaua nationala de asistenti in brokeraj Asigest Broker este prezent in marile orase din Romania.

Astfel, in baza unui mandat conferit de catre ASIGEST Broker, veti putea negocia si asista incheierea de polite de asigurare in numele si contul companiilor de asigurari, respectand  standardele de imagine si de calitate impuse de Asigest Broker.

Pentru politele de asigurare emise veti beneficia de comision sub forma de procent din valoarea primei de asigurare aferenta politei emise. Acest comision difera in functie de obiectivele asumate si de performantele realizate.

Avantaje in calitate de partener Asigest Broker – Asistent in Brokeraj

posibilitatea emiterii politelor imediat dupa semnarea Contractul de Asistenta in Brokeraj, daca conditiile legale speciale pentru a activa ca si Asistent in Brokeraj, sunt indeplinite

asistenta tehnica manageriala si specifica industriei de asigurari din partea Asigest Broker si a celorlalti Asistenti in Brokeraj din retea

acces la programul de marketing si promovarea imaginii realizate de catre Asigest Broker

22 de asiguratori cu care puteti colabora

mai mare putere de cumparare, ca parte a unei retele nationale

25

ani EXPERIENTA

400

PROFESIONISTI

17

Distinctii

40

parteneriate

Vreau sa aflu detalii


    Top