Acasa / Event / Antonio SOUVANNASOUCK, Managing Partner, ASIGEST participă la FIAR 2024

Antonio SOUVANNASOUCK, Managing Partner, ASIGEST participă la FIAR 2024

May
28

Antonio SOUVANNASOUCK, Managing Partner, ASIGEST participă la FIAR 2024 -cel mai cunoscut eveniment de asigurări și reasigurări din Europa Centrală și de Est.

Întrebat în cadrul Conferinței “Insurance Distribution“ la care participa în calitate de speaker, ce ar schimba în legislație dacă ar putea să o facă, răspunsul a venit imediat:

“Interesat de viitorul distribuției în asigurări, mi-aș dori să nu se mai schimbe legislația. Aș vrea ca tariful de primă să nu mai fie stabilit în Piața Victoriei. Compania mea are sediul în zona și am văzut de mai multe ori cum tariful de primă a fost stabilit acolo”.

Despre : Efectele limitarilor din 2023 asupra brokerajului de asigurari.

„Suntem cu totii de acord ca in acest moment resursa umana in asigurari se afla intr-un total blocaj; recrutarea si pregatirea presupun cheltuieli substantiale, ceea ce pentru brokeri este acum de-a dreptul imposibil.”

„Limitarea comisioanelor a avut ca efect direct scaderea veniturilor asistentilor de brokeraj si, ca urmare, este inevitabil ca unii dintre acestia sa se indrepte catre alte meserii.”

„Facem eforturi sa ne adaptam reglementarilor. Sa nu uitam ca si reglementarile europene se aplica, in vest, unor piete cu experienta si putere financiara, construite in multe decenii de activitate. Noi suntem o piata tanara si asta se vede in toate privintele. Eforturile de conformitate erodeaza, intr-o masura destul de mare, capacitatea noastra de inovare
Ne-am dori cat mai putine interventii administratie in activitatea noastra. Stabilitatea legislativa este importanta cand faci planuri pe termen lung.”

Antonio SOUVANNASOUCK, Managing Partner, ASIGEST Broker, Romania

hashtagAntonioSOUVANNASOUCK hashtagAsigestBroker hashtagFIAR2024 hashtagInsuranceDistributionConference hashtagAsigurari hashtagReasigurari

 

 

Top