Test

Suntem unul dintre cei mai dinamici brokeri de asigurări de pe piață cu o experiență de 18 ani și sucursale în multe țări europene. Grupul nostru asigură că accesul la soluții, cunoștințe și experiențe inovatoare este disponibil tuturor clienților în permanență.

Grupul nostru de asemenea protejează standardele profesionale comune prin intermediul verificărilor de calitate și de performanță.

Toți acționarii noștri sunt membri activi ai Grupului și sunt implicați în activitatea de zi cu zi a clienților. Nu lăsăm niciodată clientul singur și îi apărăm întotdeauna interesele. Pentru noi, clientul este principalul, nu societatea de asigurări.

Prin intermediul personalului nostru de peste 400 de profesioniști, suntem capabili să ajutăm clienții noștri în Managementul riscului și să răspundem nevoilor acestora, indiferent de locația acestora.

Pentru a oferi servicii mai eficiente și mai răspândite, majoritatea membrilor noștri aparțin și unei rețele de brokeri internaționali care activează în peste 100 de țări, cu peste 3500 de profesioniști calificați.

18

ani EXPERIENTA

400

PROFESIONISTI

17

Distinctii

18

ani experienta

Text asigurari persoane fizice/juridice…..etc.

Top