Acasa / Event / Aniversare 25 de ani – In armonie pe acordurile succesului – Asigest Romania

Aniversare 25 de ani – In armonie pe acordurile succesului – Asigest Romania

Oct
25

În data de 24 octombrie 2019 ASIGEST – primul broker de asigurări din România – a sărbătorit împlinirea a 25 de ani de activitate exclusivă de consultanță și intermediere în asigurări.

În prezența Alteței Sale Regale Principele Radu, a Vicepreședintelui ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiară) Domnul Cristian Roșu, a fondatorilor și reprezentanților ASIGEST Group, dar și a peste 200 de invitați, am celebrat împreună acest moment și suntem onorați de atmosfera creată de echipa de MC – Flick și Razvan Popescu – precum si de trupa Feelings.

Așa cum v-am obisnuit vom continua tradiția ASIGEST: Încredere.Performanță. Dinamism.

 

Din discursul Alteței Sale Regale Principele Radu:

„25 de ani este o viață de om, iar compania dumneavoastră este alcătuită din oameni, cu suferințe, cu vise, cu neajunsuri, cu limite, cu idealul lor. 25 de ani pentru ei înseamnă altceva decât înseamnă pentru o companie, care are un profil mai degrabă simbolic, decât real. Este, de fapt, vorba despre toți oamenii de care aveți grijă și toți oamenii care deservesc pe oamenii de care aveți grijă. Și pentru ei 25 de ani este o viață întreagă.

Așa că pentru toate aceste motive, pentru principiile pentru care lucrați și pentru realizările pe care le aveți în plan profesional, mă simt nespus de fericit că am putut să vă stau alături pentru câteva clipe, să vă felicit pentru acești primi 25 de ani.La mulți ani!”

ASIGEST mulțumeste Altetei Sale Regale Principelui Radu, Vicepresedintelui ASF Domnul Cristian Rosu dar și reprezentanților companiilor de asigurare prezente.

Top