Acasa / Event / Asigest Broker – Furnizor al Casei Regale a Romaniei

Asigest Broker – Furnizor al Casei Regale a Romaniei

Oct
26

Dragi colegi si Parteneri,

Asigest Broker a primit in numele Majestatii Sale Margareta, Custodele Coroanei confirmarea statutului de ”Furnizor al Casei Regale” in cadrul unei ceremonii desfasurate în Sala Tronului de la Palatul Regal, in data de 26 noiembrie 2018.

 La evenimentul care a reunit mai mulți furnizori, certificatul a fost inmanat de Alteta Sa Regala Principele Radu, domnului Antonio Souvannasouck – Director General al  companiei.

In cadrul unei ceremonii fastuoase, Casa Regala acorda titlul de Furnizor Regal companiilor private sau personalitatilor riguros alese, ca simbol al traditiei si calitatii produselor,  al interesului si grijii permanente pentru consumator. Astfel, acordarea Calitatii de Furnizor implica un inalt standard al produselor si serviciilor, constanta, seriozitate si inalt profesionalism din partea companiei furnizor.

Entitate afiliata unui grup de brokeri de asigurare internationali numit Asigest Holding (Romania, Italia, Germania, Serbia, Turcia, Bulgaria Maroc, Anglia), Asigest Romania este un brand puternic, recunoscut in piata din Romania de aproape 25 ani. Experienta acumulata in activitatea de consultanta si management al riscurilor in domeniul asigurarilor este ridicata la standard internationale, Asigest fiind unul dintre liderii pietei de brokeraj de asigurari din Romania.

Familia Regala a Romaniei apreciaza Expertiza Asigest Romania si felul in care sprijina activitatea Casei Majestatii Sale in implementarea solutiilor de asigurare.

Pentru toate acestea, Majestatea sa, Custodele Coroanei decide acordarea statutului de Furnizor al Casei Regale a Romaniei. ”, descrierea Asigest Broker prezentata de reprezentantul Casei Regale a Romaniei.

Citeste mai mult…

 

La evenimentul care a reunit mai multi furnizori, certificatul a fost inmanat de Alteta Sa Regala Principele Radu lui Antonio SOUVANNASOUCK - Director General al ASIGEST.
Alteta Sa Regala Principele Radu si Antonio SOUVANNASOUCK - Director General al ASIGEST.
Ceremonia desfasurata in Sala Tronului de la Palatul Regal, in data de 26 noiembrie 2018.
Top