Acasa / Event / Campania”Totul despre asigurarile de sanatate”

Campania”Totul despre asigurarile de sanatate”

Jan
9

Ne pregatim pentru a doua etapa a ...A ramas mai putin de o saptamana pana la lansarea celei de-a doua etape a campaniei nationale de informare „Totul despre asigurarile de sanatate”, care se va desfasura intre 15 si 31 ianuarie a.c.

Demersul „Totul despre asigurarile de sanatate” este o campanie nationala de informare dedicata asigurarilor de sanatate, dar si unui stil de viata sanatos. Obiectivele demersului includ, printre altele, promovarea beneficiilor oferite de asigurarile de sanatate, promovarea unui stil de viata sanatos, dar si schimbarea comportamentului romanilor din unul pasiv in unul pro-activ atunci cand vine vorba de sanatatea lor.

In cadrul campaniei, romanii au ocazia de a vorbi cu Inimila – primul chatbot care ofera informatii despre asigurarile de sanatate, dar si sfaturi despre un stil de viata sanatos, dar si de a raspunde mai multor provocari lansate sub forma de concursuri.

Campania este initiata de APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si este realizata cu sprijinul ISF, UNSAR, UNSICAR si PRBAR, fiind sustinuta de ASIGEST Broker, EUROINS Romania, AEGON Asigurari, SIGNAL Iduna Asigurari, DESTINE Broker, INTER Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, DAW Management, GLOBASIG Broker si OTTO Broker.

Top